saar.dk, forside

rr Du er her: DSFS ÅRSMØDE 2021 Udskriv  
 

Generelt om DSFS' Årsmøde 2021

DSFS’ årsmøde 2021 afholdes
torsdag den 18. november til lørdag den 20. november 2021 i
The Hangar på Comfort Hotel Copenhagen Airport i Kastrup.
Lørdagen er patientdag med lymfødempatienter.

Årsmødet 2021 bliver således en integreret del af den 10. Internationale Lymphoedema Framework-konference. Det giver deltagerne mulighed for at veksle mellem det internationale program og DSFS’ helt selvstændige program (overvejende på dansk). Det samlede (og foreløbige program) for hele konferencen findes på hjemmesiden 2021ilfconference.org.

Bestyrelsen for DSFS håber, at rigtigt mange medlemmer har lyst til at deltage i konferencen/årsmødet og derfor tilmelder sig, så vi igen kan mødes om det faglige og samtidigt netværke og nyde det sociale samvær med fagfæller. Tilmeldingen er åben!

DSFS’ del af konferenceprogrammet

DSFS’ program afvikles torsdag og fredag og har følgende spændende emner

Torsdag (se komplet program for indledning mv.)

Fredag

Diabetiske fodsår
Klaus Kirketerp-Møller: Diabetiske fodsår, patofysiologi
Jesper Bencke: Ganganalyse 
Thomas Bjarnsholt: Biofilm i sår

Dermatologi
Oplægsholder fra Farmacon: Husplejemidler
Tove Agner: Steroidcreme, steroidbehandling af eksem og sår, hvordan bruges de i praksis?
Hanne Faarup: Hudpleje, syg og rask hud

Kræftsår og andre specifikke sår
Betina Lund Nielsen: Kræftsår – pleje og behandling
Bo Jørgensen: Atypiske sår
Sophie Bojesen: Cancer i kroniske sår – en kasuistik

Pressure ulcers and incontinence 
Dimitri Beeckmann: Overview of the latest update of the PU guidelines
Dimitri Beeckmann: IAD (Incontience Associated Dermatitis)

Prisuddeling

Konferencemiddag

Hudtransplantation
Martin Södermann: Transplantatpleje OUH
(Taler uafklaret): Transplantatpleje BBH

Plenumdiskussion

Marie Kristine Hjort: Vækstfaktorer til at fremme sårheling

 

Kompression/ødem
Else Sværke Henriksen: DSFS’ kompressionsguide
Ewa Burian: Risiko for erysipilas ved kronisk ødem
Jane Hampton: Projekt – at sove med kompressionsstrømper
Annette Høgh: Arteriosclerose, neuropati og kompression

 

Deltagerbetaling og tilmeldingsprocedure

Som medlem af DSFS er deltagerbetalingen reduceret i forhold til de øvrige deltagere, og konferencemiddagen er inkluderet. Prisen er 475 EUR pr. deltager med DSFS-medlemskab og inkluderer følgende:

·           Indgang til udstillingsområde og planchepræsentationer

·           Adgang til alle plenumpræsentationer og sideløbende mindre sessioner tilrettelagt både af ILF og af DSFS

·           Adgang til alle af industrien sponsorerede symposier

·           Deltagerbevis

·           Forfriskninger formiddag og eftermiddag alle tre konferencedage

·           Frokost torsdag, fredag og lørdag

·           Konferencemiddag torsdag aften (skal bestilles ved tilmeldingen, men er inkluderet i konferenceafgiften for DSFS medlemmer)

·           Konferenceprogram og tote bag (mulepose)

Registreringsprocessen til konferencen håndteres af CAP Partner, så tilmelding skal ske via hjemmesiden 2021ilfconference.org (på engelsk).

Registreringsprocessen er ikke kompliceret, men I får lige et par tips her:

·          2021ilfconference.org starter du med at klikke på Registration.

·         Opret derefter et password ved at vælge Create an account, hvorefter du indtaster din mailadresse, dit navn og vælger et password, som skal gentages. Der er nogle krav til password: mindst 8 tegn, mindst et ciffer, mindst et stort bogstav (A-Z), mindst et lille bogstav (a-z) samt mindst et af følgende specialtegn #$^?=!*()[]%& (fx juhU&ar2, men find selv på noget).

·         Når du har oprettet dit password, får du en e-mail, hvor du skal klikke på et link for at bekræfte din mailadresse. Herefter kan du logge på tilmeldingssiden.

·         I forbindelse med udfyldelse af tilmeldingssiderne bliver du også spurgt om dit medlemsnummer i DSFS og betalingsform.

o    Medlemsnummeret finder du på din seneste kontingentfaktura eller oversigten fra Betalingsservice for oktober måned 2020). Du kan også skrive til post@saar.dk med angivelse af navn samt adresse og så bede om at få oplyst medlemsnummeret.

o    Der er mulighed for betaling med kreditkort (fx VISA/Dankort) og elektronisk faktura fx til en offentlig arbejdsgiver (EAN-fakturering). Ved EAN-fakturering skal du vælge ”External payment” og så skal du sende en mail til CAP-partner med angivelse af EAN-nummeret (er forklaret på tilmeldingssiden).

·         Husk at bestille konferencemiddag torsdag aften, hvis du vil deltage i denne sociale del af konferencen (er inkluderet i deltagerbetalingen for DSFS-medlemmer).

·         I forbindelse med konferencetilmeldingen er der også mulighed for at bestille hotelovernatning og deltagelse i et ”Run & Yoga” arrangement lørdag morgen. Overnatningspriserne fremgår af tilmeldingssiderne. Der er ”early bird” priser på det ene af de to konferencehoteller ved bestilling inden 1. august 2021.

·         Ved tvivlsspørgsmål om tilmelding og registrering kan der rettes henvendelse til CAP Partner på e-mail info@cap-partner.eu.

Legater til deltagerbetaling

Dansk Selskab for Sårheling uddeler sædvanligvis legater til medlemmer, der ønsker at uddanne sig eller forske inden for vores interesseområde, når medlemmet ikke har mulighed for at få kursusafgifter dækket af en arbejdsgiver. Vores aktivitetsniveau har imidlertid været lavt de seneste års tid på grund af Corona-restriktionerne, og der er slet ikke uddelt legater i 2020.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at 10 medlemmer vil kunne tildeles et legat på 3.500 kr. til delvis dækning af deltagerbetalingen på de 475 EUR (ca. 3.575 kr.), hvis arbejdsgiveren ikke betaler. Tildeling af legater sker efter motiveret ansøgning. Er der flere velbegrundede ansøgninger end vi kan honorere, så trækkes der lod blandt de godkendte ansøgere. Der kan ikke i denne omgang søges om legater til andre uddannelsesformål eller til opholds- og rejseudgifter. 

Du kan søge om et legat på ansøgningsskemaet. Vi skal have din ansøgning senest den 15. juni 2021. Ansøgningsskemaet sendes til post@saar.dk.

Har du spørgsmål til legatuddelingen er du velkommen til at skrive til mig på post@saar.dk.